fbpx

Vad krävs för att bli barnvakt hos Nanny by Tellus?

Nanny by Tellus jobbar som barnvaktsförmedlare i Stockholm och hjälper familjer med både sporadiskt och schemalagd barnpassningshjälp. Vi erbjuder stöd som inkluderar både hämtning på förskola, passning i hemmet och även övernattning hos familjen vid behov.

Vilka är barnvakterna?

Det är ett stort ansvar att ta hand om någon annans barn och just därför är vi ytterst selektiva med vilka vi anställer som barnvakter. Vi ska vara en premiumtjänst till familjer som behöver hjälp i vardagen. Vi anställer ungefär 1 person på 50 jobbansökningar och tittar då både på personliga egenskaper, tidigare erfarenhet av arbete med barn och tillgänglighet när man kan jobba. De flesta av våra barnvakter är mellan 17-25 år gamla men vi har även mer seniora barnvakter till de familjer som önskar någon mer längre erfarenhet. Även långsiktigheten är viktigt för oss. Vår målsättning är alltid man ska kunna ha samma barnvakt minst 1 år men gärna längre än så.

Att kunna hjälpa barnfamiljer med vardagspusslet kräver en ödmjuk inställning till att kunna ställa upp vid oväntat behov och alltid med ett leende utöver det ska man självklart älska att jobba med barn.

Vi på kontoret

För oss på kontoret krävs det också en öppensinnad inställning där vi måste vara redo att hitta lösningar för olika typer av situationer. Alla familjer är unika och behoven likaså. Vi jobbar alltid med personlig kontakt med barnvakterna och familjerna för maximal trygg och trivsel.

 

Alltid nöjdhetsgaranti

Man får alltid träffa barnvakten innan man tar några beslut om man vill gå vidare med kandidatens hjälp. Skulle det kännas tveksam av någon anledning är det bättre av plockar fram en annan kandidat istället. Lyckligtvis sker detta nästa aldrig, mycket tack vare vårt engagemang och våra höga krav.