Barnvaktsjobb i Stockholm

Vi är en av Stockholms största barnvaktsförmedlingar. Vi erbjuder våra barnvakter ett flexibelt och roligt extrajobb. Du bestämmer själv när, var och med vilken familj du vill jobba hos utifrån dina önskemål.

Det perfekta extrajobbet

Vad roligt att du är intresserad av att jobba som barnvakt hos oss. Vi är en av Stockholms största barnvaktsförmedlingar och erbjuder våra barnvakter ett flexibelt extrajobb där du kan fokusera på dina studier samtidigt som du får möjligheten att arbeta med barn och utvecklas som person.

Vi tycker det är viktigt med trivsel, internutbildning och personlig utveckling för att du ska trivas och vara nöjd. Vi är övertygade om att de bästa barnvakterna är de som trivs i sin anställning.

Flexibel arbetstid

Vi hittar uppdrag till dig som passar utifrån din tillgänglighet och geografiskt nära så det blir smidigt för dig att planera in arbetet i din vardag.

Bra lön och försäkringar

Vi erbjuder timlöner mellan 110-150 kronor per timme. Självklart är du försäkrad under arbetstid om något skulle hända.

Referenser

Jobbar du som barnvakt via oss kommer du ha en riktig arbetsgivare som referens på ditt CV. Vi kan även skriva rekommendationsbrev till anställda som jobbat en längre period.

Vår trygga rekryteringsprocess

Kul att du är intresserad av att jobba som barnvakt i Stockholm. Om du har rätt erfarenhet och tillgänglighet kan du ha möjlighet att börja jobba redan inom en vecka! Såhär går processen till för att få ett barnvaktsjobb.

1

Intervju med oss på kontoret

Första steget för att få ett barnvaktsjobb börjar med en jobbintervju med oss på kontoret. Vi vill höra mer om dig och dina erfarenheter samtidigt som vi vill presentera oss själva.

2

Introduktionskurs

Innan ditt första barnvaktsjobb så får du en givande introduktionskurs. Vi kommer gå igenom allt från vardagspedagogik, säkerhetstänk samt tips och råd. Du får dessutom en hjärt- och lungräddningsutbildning.

3

Ditt första barnvaktsjobb

Vi tar fram förslag på familjer utifrån dina önskemål. Sedan bokas ett första möte med familjen in och känns allt bra vid mötet så är ni redo att sätta igång.

Läs intervjuer med några barnvakter nedan

Läs om några av våra fantastiska barnvakter

Vanliga frågor och svar

Hur matchas jag med en familj?
Nanny eller barnvakt, är det någon skillnad?
Jag vill jobba som barnvakt. Hur gör jag?
Hur mycket kan jag jobba som barnvakt?
Vad får man i lön när man jobbar som barnvakt?
Hur gammal måste man vara för att jobba som barnvakt?

Vill du också jobba som barnvakt? Skicka spontanansökan!

Vi letar alltid efter nya talanger! Sök jobbet så hjälper vi dig att hitta en passande familj.

Skicka spontanansökan

Är ny nyfiken på att veta mer om oss?

Kontakta oss så hjälper vi dig få svar på dina frågor