Trygg och glädjefylld barnpassning på Östermalm

Vi är Stockholms enda barnvaktsförmedling som är direkt kopplade till förskolan. Vi ägs av 22 förskolor i Stockholm och tar såklart med oss lång erfarenhet av samarbete med familjer i olika livssituationer. Vi vet hur viktigt det är med noggrann rekrytering av kollegor som har förmågan att kombinera barnperspektivet med föräldraservice.

Låt oss hjälpa dig med vardagspusslet och boka ett kostnadsfritt möte med en professionell barnvakt.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar, eller ring oss direkt på

  Namn

  E-post

  Telefonnummer

  Våra lösningar på vardagspusslet

  SCHEMALAGD NANNY

  Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

  Läs mer

  SPORADISK NANNY

  Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

  Läs mer

  HELTID/DELTID NANNY

  Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

  Läs mer

  PEDAGOGISK NANNY

  En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

  Läs mer

  Så fungerar det

  DITT BEHOV

  Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

  PERSONLIG MATCHNING

  Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

  NANNYHJÄLPEN ÄR IGÅNG!

  Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.

  • Vanliga frågor från föräldrar

  Vi har erfarenhet av barnpassning från åldrarna 0-12 år. Vi presenterar alltid en barnvakt som har erfarenhet av åldrarna som era barn är i. Trygghet och erfarenhet är ett krav för vår barnpassning.

  Barnvakterna kan hjälpa till med alla sysslor som har med barnen att göra. Vanliga behov är passning i hemmet av mindre barn och hämtning på förskola av lite äldre barn. Självklart kan barnvakt fixa mellis eller enklare middag.

  Våra barnvakter genomgår en komplett rekryteringsprocess med personlig intervju, utdrag ur belastningsregister samt HLR-utbildning.  Utöver kompetens och erfarenhet tittar vi på många viktiga personegenskaper som engagemang, kreativitet och sociala färdigheter.

  Många av våra familjer använder RUT-avdrag för barnpassningen. Vi sköter allt det administrativa och ni betalar halva totalkostnaden. 

  Vårt lägsta pris är 169kr/timme efter RUT. Vi erbjuder våra barnvakter en mycket konkurrenskraftig lön då vi anser att de bästa barnvakterna ska få bra betalt.

  Så här tycker en av våra familjer

  Efter en vecka full av jobb och andra tillställningar behövde jag ett par timmars avlastning under helgen och tog därför hjälp utav en barnvakt från Nanny by Tellus. Jag behövde verkligen få vila och ladda upp batterierna, för att sedan orka vara en supermamma igen. Min son Frank gillade vår barnvakt Hanna direkt och visade henne alla sina leksaker som de lekte med. De var även ute i lekparken, kollade på film, åt pizza till lunch och hade superskoj! Det kändes jätteroligt att Frank fattade tycke för Hanna direkt, och det märktes verkligen att hon var riktigt barnkär och gullig.
  ​​
  ​​Nu i efterhand så tycker jag att det var otroligt värt att ta hjälp av en barnvakt. Ibland behöver man helt enkelt lite hjälp för att få livspusslet att gå ihop. Jag kommer absolut att boka barnpassning igen för att få lite egentid! Det känns dessutom extra skönt att veta att man kan boka samma barnvakt igen så det blir mer som en kompis som kommer på besök igen.

  Chatarina, mamma till Frank

  Vi finns i hela Stockholm och Göteborg

  Här kommer ett urval av våra områden

  Hammarby Sjöstad

  Norra Djurgårdsstan

  Nacka

  Saltsjöbaden

  Sollentuna

  Gärdet

  Danderyd

  Djursholm

  Täby

  Huddinge

  Lidingö

  Haninge

  Tyresö

  Enskede

  Farsta