Vad kostar det att anlita en barnvakt?

Vad kostar det att anlita en barnvakt och vad får man för priset?

Att många familjer behöver en barnvakt är ingen nytt. Däremot kan behovet av hjälp variera där vissa familjer enbart behöver hjälp några timmar i månaden medan andra behöver hjälp varje dag. Vissa behöver hjälp med lämning på förskola medan andra behöver hjälp med hämtning och passning i hemmet. För att kunna möta alla olika typer av situationer så anställer Nanny by Tellus löpande barnvakter med blandade bakgrunder och livssituationer för att kunna möte de behov som våra familjer har. Med en rekryteringsprocess där vi cv-screenar, intervjuar alla kandidater på kontoret, gör bakgrundskontroll, begär utdrag ur belastningsregister och utbildar i hjärt och lungräddning tar vi fram de bästa barnvakterna i Stockholm.

I vår roll som barnvaktsförmedling tar vi rollen som familjens kontaktperson när tiden inte räcker till. Våra familjer är ett samtal ifrån att få hjälp med exempelvis hämtningen när schemat kört ihop sig. Vi har professionella barnvakter i hela Stockholmsregionen som kan passa barn i alla åldrar från bara några månader upp till 12 år.

Genom att barnvakterna jobbar via Nanny by Tellus får de en riktig arbetsgivare som kan vara en professionell referens när personen söker nya jobb i framtiden. Att man får en vit lön och samtidigt är försäkrad ger en trygghet som inte kan erbjudas när du tar in grannens barn för att hjälpa till. Gör både dig och barnvakten en tjänst och anlita en professionell barnpassare.

Med vad kostar det att anlita en barnvakt?

Priset för våra barnvaktstjänster varierar baserat på hur mycket hjälp du behöver. Priset per timme ligger mellan 169-215 kronor per timme men oavsett timpris inkluderas allt som beskrivits ovan. Läs mer här här.

Du kan även läsa vad några av våra familjer tycker om våra tjänster här: https://www.reco.se/nanny-by-tellus?q=nann

 

Läs mer och boka här