Våra Tjänster

Vår målsättning är att föräldrar ska ha möjlighet att spendera så mycket kvalitetstid som möjligt med sina barn. Att hjälpa stressade föräldrar att få avlastning i vardagen så att man kan fokusera på det som betyder mest när jobbet är klart. Att stressa från jobbmötet till förskolan eller tacka nej till lördagsmiddagen med gamla vänner tycker inte vi är optimalt för någon i familjen. Med våra barnvaktstjänster i Stockholm hjälper vi till när man inte får tiden att räcka. Våra utbildade och inspirerande barnvakter kommer göra att barnen får träffa en ny person i vardagen som kan lära dem nya lekar och pedagogiskt skapande. Läs omdömen ifrån våra familjer här.

Våra Lösningar

SCHEMALAGD NANNY

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

SPORADISK NANNY

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

HELTID/DELTID NANNY

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

PEDAGOGISK NANNY

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs mer

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar, eller ring oss direkt på

Namn

E-post

Telefonnummer

Så fungerar det

DITT BEHOV

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

PERSONLIG MATCHNING

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

NANNYHJÄLPEN ÄR IGÅNG!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.

Vi finns i hela Stockholm

Här kommer ett urval av våra områden

Södermalm

Kungsholmen

Vasastan

Östermalm

Liljeholmen

Hammarby Sjöstad

Norra Djurgårdsstan

Nacka

Saltsjöbaden

Sollentuna

Gärdet

Danderyd

Djursholm

Täby

Huddinge

Lidingö

Haninge

Tyresö

Enskede

Farsta

"En bra Nanny ska tycka om barn och film."

Anton 8 år

"Min Nanny ska vara rolig och glad och tycka om glass och spela Monopol."

Sixten 6 år