Intervju med Pamela

Barnvakt sedan på Nanny By Tellus

Vilka egenskaper tycker du är viktigast för att kunna vara en duktig barnvakt?

För mig är det viktigt att man är påhittig och gör allt för att barnet ska ha så roligt som möjligt! Att anpassa lekar efter ålder samt barnets intresse! Det kan tex vara att man går till biblioteket om barnet älskar att läsa eller hittar på roliga dinosaurie lekar om barnet älskar dinosaurier. Att vara påhittig och hitta på nya aktiviteter för barnet är något som jag anser är viktigt då barnen oftast älskar att göra något nytt kul! 

Hur brukar en vanlig barnvaktspassning se ut?

En vanlig barnvaktspassning brukar oftast vara att jag först hämtar barnet på förskolan och sedan går vi till en park eller någon inomhus aktivitet tex biblioteket beroende på väder och vad barnet vill. Sedan går vi hem och leker lite och oftast hittar vi på något nytt som vi inte lekt innan! Efter det lagar jag lite middag samtidigt som jag underhåller barnet och sedan är passningen oftast slut för dagen. 

Hur tycker du att kontakten med Nanny By Tellus fungerat?

Jag tycker att kontakten med Nanny By Tellus fungerat så himla bra! Om jag har någon fråga kan jag alltid höra av mig till min kontaktperson och får alltid svar snabbt. Har jag inte haft en fråga på ett tag hör min kontakt av sig till mig och frågar hur allt går vilket känns superbra att de är så måna om att allt ska funka bra! 

Du som är ett proffs på barnpassning, vilka är dina bästa tips till andra barnvakter?

Mina bästa tips till andra barnvakter är att låta kreditiven flöda! Lyssna på barnet och tänk dig in vad barnet hade tyckt om att göra utefter favorit aktiviteter. Hitta på nya lekaktiviteter, testa en ny park eller kanske gör ett pappersflygplan om barnet inte har gjort det innan! 

Pamela

Namn: Pamela

Boka barnvakt på 010-178 79 00

Vi hjälper dig igenom alla steg.
Varma hälsningar, Emma

Eller lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar

  01. Dina behov och önskemål

  Alla familjer är unika. Vi börjar med ett samtal för att förstå vilka behov just din familj har.

  02. Personlig matchning

  Vi påbörjar en sökning bland våra kvalitetssäkrade barnvakter och presenterar en kandidat utifrån era önskemål.

  03. Möte och vi är igång

  Ni får träffa barnvakten på ett kostnadsfritt och förutsättningslöst första möte hemma hos er. Känns allt bra efter det kan ni sätta igång.

  4.9/5 högst betyg av alla barnvaktsförmedlingar

  Vi är stolta att vårt genuina engagemang ger resultat hos våra kunder vilket märks på våra fina omdömen.

  Läs fler intervjuer