fbpx

Tips på aktiviteter på höstlovet

Tips på aktiviteter på höstlovet är något som många föräldrar undrar över nu när barnen är lediga en hel vecka. Vi tycker det bästa är om man kan kombinera nytta med nöje. Att gå på museum är både spännande och lärorikt för både barn, föräldrar och barnvakter.

Megamind på Tekniska museet 

Under denna spännande utställningen får man uppleva alla möjliga typer av experiment, bland annat rita med ögonen, bygga din egen stad och spela musik som känns i hela kroppen. En utställning för den nyfikna!

Se filmer på experiment och lär mer HÄR:

 

Bygg möbler på arkitektur och designmuseet

Kreativitet och påhittighet ska alltid uppmuntras. Att hitta på och bygga egna möbler är unik möjlighet för barn från 4 år och uppåt! Läs mer HÄR

 

Spökvandring på Abba museum för de lite äldre, (rekommenderas från 15 år)

Nu när halloween är på ingång kan man gå spökvandring på Abbamuseet. En spöklik vandring som inte rekommenderas för den nervsvaga.  En spökvandring som tar ca 30 minuter som inkluderar historiebakgrund och sen vandring i biografen.

Lär mer HÄR

 

Behöver ni hjälp med barnpassningen på dagtid, kvällstid eller helg?

Vi hjälper er att hitta den bästa barnvakten till just er familj. Alltid kostnadsfritt första möte med barnvakten och därefter får ni boka in barnvakt efter behov och önskemål. Allt våra barnvakter får utbildning inom barnets utveckling och genomgår även hjärt och lungräddningsutbildning.  Läs mer HÄR