Sporadisk hjälp

Vi stöttar många familjer som vill ha sporadisk hjälp men som kanske inte behöver hjälp varje vecka. Det brukar vara att man får hjälp av barnvakten några gånger i månaden på varierade tider och dagar. Precis som på schemalagd hjälp har man alltid samma barnvakt tilldelad sig.

OBS: Engångsuppdrag som bokas av har en avbokningsavgift på 1000 kronor.


Samma barnvakt varje gång
Samma kontaktperson på kontoret
Alltid nöjdhetsgaranti
Dagtid/helg
Ibland kan man vilja ha en heldag för sig själv utan stress för att hinna med hämtning på förskola och då kan det passa utmärkt att ta hjälp av barnvakten. Vi rekommenderar att man är ute i så god som möjligt när man vet att behovet dyker upp.

Kvällstid/helg
Ibland vill man som förälder slippa stressa hem från middagen eller konferensen och då kan det vara skönt att veta att barnvakten är hemma. Normalt sätt brukar passen vara på eftermiddag/kväll och passet startar med att barnvakten kommer hem till er och ni kan tillsammans gå igenom hur passet ska se ut.

Engångsuppdrag/VAB
Ibland blir inte allt som man tänkt sig och då kan behovet av hjälp dyka upp plötsligt. Bor ni innanför tullarna kan vi ofta hjälpa till samma dag som behovet dyker upp. Däremot kan vi inte garantera att er normalt sätt tilldelade barnvakt kan jobba. Då väljer vi istället en kandidat som är van att jobba med olika barn och åldrar. Minimum tid är då 4 timmar. (Avbokningsavgift är 1.000 kronor)Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom
24 timmar, eller ring oss direkt på

010 -178 79 00

Namn

E-post

Telefonnummer
Bakgrund och erfarenhet

De flesta av våra barnvakter är i åldrarna 18-25 och studerar på gymnasie eller högskolenivå. Alla barnvakter har dokumenterad erfarenhet av arbete med barn. Många har tidigare jobbat inom pedagogiskt arbete som au-pair, barnvakt eller inom förskola. De flesta har erfarenhet av arbete med barn inom åldrarna 0-5 år.


Professionell rekryteringsprocess

Inom verksamheten har vi mångårig erfarenhet av rekrytering till förskoleverksamhet och ställer höga krav på våra barnvakter. Vi är en av få verksamheter på marknaden som har personlig intervju och introduktion med samtliga barnvakter. Utöver erfarenhet värdesätter vi personliga egenskaper inom kommunikation, engagemang och pedagogik. Vi gör en bakgrundskontroll med referenser samt begär utdrag ur belastningsregistret.


Grundläggande utbildning

Alla barnvakter genomgår HLR-utbildning för barn samt en introduktionskurs med fokus på vårt arbetssätt samt kommunikation med både barn och dig som förälder. Alla barnvakter har en olycksfalls- och ansvarsförsäkring.