Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar på förskola och passar i hemmet på bestämda dagar och tider enligt era önskemål. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag. Det populäraste alternativet hos Nanny by Tellus olika tjänster är schemalagt upplägg med hämtning från förskola. Vi väljer ut en barnvakt som är tillgänglig utifrån era önskemål kring dagar och tider. Upplägget brukar vara mellan 1-3 pass per vecka men kan vara både mer eller mindre. Hämtning på förskola brukar ske på eftermiddagen och därefter passning i hemmet till kvällen.


Samma barnvakt varje gång
Samma kontaktperson på kontoret
Alltid nöjdhetsgaranti
Exempel på ett vanligt pass

Hämtning 14.30-16.30
Barnvakten kommer och hämtar barnet på förskolan. Stämmer av hos personalen att dagen har gått bra och alla ägodelar kommer med.

På vägen hem
På vägen hem kan det vara kul att stanna vid någon lekplats eller trevlig park. Har ni tips till barnvakten så berätta gärna var ni brukar stanna och leka.

Hemkomst
När man kommer hem ser barnvakten till att hänga upp ytterkläder och ställa i ordning. När det kommer till mellanmål är det bra att barnvakten vet vad som brukar serveras. Macka, frukt eller fil med flingor.

Lek och underhållning
Alla våra barnvakter är vana vid barn och har även fått anpassade tips på lekar utifrån olika åldrar. Men ofta vet barnet själv vad de vill göra. Önskar man mer pedagogisk inriktade lekar kan detta läggas till i tjänsten.

Middag
Barnvakten kan även tillaga middag vid önskemål. Även här är det klokt om man informerat barnvakten vad som ska tillagas redan innan passet.

Avrapportering ca 19.00
När du som förälder kommer hem informerar barnvakten hur eftermiddagen varit samt om det hänt något speciellt på förskolan. Innan barnvakten går för dagen stämmer man av dag och tid inför nästa pass.Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom
24 timmar, eller ring oss direkt på

010 -178 79 00

Namn

E-post

Telefonnummer
Bakgrund och erfarenhet

De flesta av våra barnvakter är i åldrarna 18-25 och studerar på gymnasie eller högskolenivå. Alla barnvakter har dokumenterad erfarenhet av arbete med barn. Många har tidigare jobbat inom pedagogiskt arbete som au-pair, barnvakt eller inom förskola. De flesta har erfarenhet av arbete med barn inom åldrarna 0-5 år.


Professionell rekryteringsprocess

Inom verksamheten har vi mångårig erfarenhet av rekrytering till förskoleverksamhet och ställer höga krav på våra barnvakter. Vi är en av få verksamheter på marknaden som har personlig intervju och introduktion med samtliga barnvakter. Utöver erfarenhet värdesätter vi personliga egenskaper inom kommunikation, engagemang och pedagogik. Vi gör en bakgrundskontroll med referenser samt begär utdrag ur belastningsregistret.


Grundläggande utbildning

Alla barnvakter genomgår HLR-utbildning för barn samt en introduktionskurs med fokus på vårt arbetssätt samt kommunikation med både barn och dig som förälder. Alla barnvakter har en olycksfalls- och ansvarsförsäkring.