fbpx

Barnvakt för bröllop i Stockholm

Barnvakt för bröllop i Stockholm är en populär tjänst nu när våren och sommaren börjar närma sig. Att förbereda ett bröllop är både tidskrävande och stressigt även om man är ute i god tid. För att kunna avlasta planering kring barnpassningen från brudparet eller gästers barn är det ett naturligt val att boka in barnvakt från Nanny by Tellus.

Hur fungerar det?

Då våra barnvakter har gedigen kompetens kring arbete med flera barn och samtidigt intresset och engagemanget blir det en enkel process att introducera barnvakt till barnen. Vi anställer ungefär 1 barnvakt på 50 jobbansökningar där vi tittar på kompetens, tillgänglighet och personliga egenskaper kring kommunikation och engagemang. För oss ska varje barnvakt kunna leverera en högklassig service som skapar trygghet för alla. Vi har en gedigen rekryteringsprocess som innefattar personlig intervju, bakgrundskontroll, referenser, utdrag ur belastningsregister samt HLR-utbildning. Att barnvakt är utbildad i HLR samt är försäkrad under arbetet är viktigt och något som du kund ej kan ta för givet om du tar in en barnvakt privat. Vi hjälper till med passningen på bröllop i hela Stockholm oavsett tid på dygnet. Önskar man tillbehör för lekhörna kan vi även erbjuda lösningar för detta.

Hur går jag vidare?

Om ni vill att barnvakten ska lära känna barnen innan tillställningen bokar vi in ett första möte några dagar innan så att alla får lära känna varandra och känna sig trygga. Normalt sätt rekommenderar vi att ni kontaktar oss för inbokning minst 1 veckan innan bröllopet men är det kortare varsel brukar även det gå att lösa. Kontakta oss på 010-178 79 00 så berättar vi mer om vi kan hjälpa till för er och ni får möjlighet att berätta om era önskemål kring barnvakt.

Läs mer om våra tjänster och barnvakter här