fbpx

Barnpassning till företagsevent i Stockholm

Är det viktigt för er som företag att alla era anställda kan vara med på företagsevent, planeringsdagar som kanske övergår i en aktivitets på kvällstid eller liknande? Är det också så att ni har anställda som får problem i sitt privatliv när sådana tillställningar kommer på tal, för att det blir svårt för dem att lösa barnvakt.

Hos oss på Nanny by Tellus hittar ni lösningen på era problem, vi hjälper nämligen företag vid sådana typer av tillställningar. Vi sätter ihop en grupp med väldigt kompetenta nannys från oss, utifrån hur många barn som behöver barnpassning lägger vi upp en planering för hur många nannys som behöver finnas på plats. Vi ser alltid till att kvalitén och säkerheten inte tummas på.

Har ni som företag speciella önskemål på vad tillfället ska innehålla för barnen går det självklart att ordna, vi instruerar våra barnvakter så att de är förberedda så att de kan göra ett grymt bra jobb.

Nyligen hade vi en kund som ringde in och berättade om att företaget ville hjälpa sina anställda att hinna med all julhandel utan att behöva stressa för mycket. Sagt och gjort tillsatte vi en grupp på 3 nannys som åkte till företaget där personalen kunde lämna sina barn i trygga händer i några timmar för att åka in till stan och fixa med allt julfix, innan den största julstressen slog till.

Den mest erfarne barnvakten som hade huvudansvaret på plats berättar att de målades, lektes och byggdes pepparkakshus, bara för att nämna några av aktiviteterna. Alla barn var nöjda och glada, så även företaget och föräldrarna när de kom tillbaka.

Tänkt vilken toppenbra sak att kunna erbjuda sin anställda! Hör av er om ni också är lite extra måna om er personal, ni hittar oss här