Så fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom
24 timmar, eller ring oss direkt på

010 -178 79 00

Namn

E-post

Telefonnummer

Våra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Barnvaktspriser från 169 kr/tim


Våra samarbetspartners för en enklare vardag

Nanny by Tellus jobbar ständigt med att ge våra kunder en så enkel vardag som möjligt. Vi nu inlett samarbete med matkasseleverantören Middagsfrid och hemstädföretaget Bvter för att få en ännu smidigare vardag. Som kund hos Nanny by Tellus får du förmånliga rabatter för att kunna göra din vardag så smidig som möjligt.

Middagsfrid erbjuder hemleverans av olika färdigplockade matkassar, bland annat den mycket uppskattade ”barnkassen” med barnanpassade måltider.

Bvutler erbjuder bland annat hemstädning men som också kan hjälpa till med andra praktiska lösningar inom flytt och montering av IKEA-möbler.

Middasfrid logga
Bvtler logga


En bra Nanny ska tycka om barn och film.

Anton 8 år

Min Nanny ska vara rolig och glad och tycka om glass och spela Monopol.

Sixten 6 år