fbpx

Vill du få mer tid tillsammans med din partner? Ta hjälp av våra Nannys!

Det diskuteras mycket om hur viktigt det är med egentid och tid tillsammans med sin partner. Det är dock allt för ofta sådana planer mynnar ut i det tomma intet på grund av att det helt enkelt inte går att få ihop det, det finns för lite tid!

Sifo har på uppdrag av SkiStar genomfört en undersökning där det framkommer att hela 57 procent av de tillfrågade paren gärna skulle åka på en weekend tillsammans med sin partner. Näst mest populärt är att gå på restaurang tillsammans. Det senare önskemålet, att gå på restaurang, låter kanske inte så klurigt att få ihop, avsätta några timmar av en kväll, vad är väl det? Men när man väl står där är det återigen inte så lätt att få ihop det.

 

Oavsett om det handlar om en weekend eller ett restaurangbesök för kvällen finns vi på Nanny By Tellus till för att göra detta möjligt. Boka in en Nanny från oss och kom iväg på det där restaurangbesöket ni har pratat om så länge. En investering väl värd, det blir en chans för er som par att skapa nya minnen och en möjlighet för ert/era barn att utvecklas och lära känna nya vuxna.

 

In och läs här om våra priser och lösningar, vi ser fram emot att höra från dig!