fbpx

Stockholms bästa barnvakter

Stockholms bästa barnvakter

Vi är både stolta och glada över att ha några av Stockholms bästa barnvakter som gör vardagen lättare för stressade barnfamiljer i Stockholm. För att kunna ge dessa lite mer uppmärksamhet som både kan ge inspiration för framtida barnvakter och även familjer som söker barnvakt har vi publicerat kortare intervjuer med några av dessa.

Länkar för dessa intervju finns nedan

Läs intervju med Magda

Läs intervju med Elisabeth

Läs intervju med Cornelia

Läs intervju med Clara

Läs omdömen från våra kunder här

 

Om Nanny by Tellus

Nanny by Tellus erbjuder trygg och pedagogisk barnpassning i hela Stockholm. Vi har vårt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Genom vår verksamhet inom förskolan tar vi med oss lång erfarenhet av samarbete med familjer i olika livssituationer samtidigt som vi vet hur viktigt det är med noggrann rekrytering av barnvakter som har förmågan att kombinera barnperspektivet med föräldraservice.

Med en kontinuerlig personlig kontakt mellan kontor, familj och barnvakt får man den trygghet och kvalitet som krävs för att nå ett givande och långsiktigt samarbete.

Ring oss på 010-178 79 00 eller mejla till info@nannybytellus.se om ni behöver hjälp att hitta Stockholms bästa barnvakt.