Stolt sponsor i Sofias Änglar

Sofias Änglar är programserien som hjälper människor som har en svår livssituation att få rätsida på vardagen. Nanny by Tellus medverkar som stolt sponsor för att föräldrar ska få en enklare vardag med barnpassningen.


Den uppskattade programserien som leds av Sofia Wistam, Mattias Särnholm och Johnnie Krigström har nu börjat spela in sin 10:e säsong. När vi fick en förfrågan om att kunna vara med som sponsorer tvekade vi aldrig på att delta. Vi känner oss väldigt hedrade av att vi som barnvaktsföretag kan komma in och hjälpa föräldrar som har en svår livssituation samtidigt som det också är en uppgift som vi känner oss trygga med.

Hela idén med vår verksamhet är att hjälpa barnfamiljer som har svårt att hitta tid, oavsett bakgrund och situation. Det är just därför som vi lägger ned så mycket tid på att hitta rätt barnvakt till rätt familj. Alltid individuellt utformat och skräddarsytt utifrån familjens önskemål och behov. Såklart såg ingenting annorlunda ut när vi skulle hjälpa familjen från Sofias Änglar.  Med vår erfarna och kunniga barnvakt hoppas vi kunna avlasta familjen på bästa vis.Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom
24 timmar, eller ring oss direkt på

010 -178 79 00

Namn

E-post

Telefonnummer
Våra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.En bra Nanny ska tycka om barn och film.

Anton 8 år

Min Nanny ska vara rolig och glad och tycka om glass och spela Monopol.

Sixten 6 år