Våra Priser och tjänster

Med en stor variation av tjänster och priser vill vi kunna erbjuda din familj en barnvakt som passar just era önskemål. Vi jobbar individuellt med varje varje familj och tar fram en barnvakt som stämmer överens med era förväntningar. Priserna varierar utifrån omfattningen på hjälp samt vilken kompetens och erfarenhet som barnvakt besitter. Vi bjuder alltid på ett kostnadsfritt första möte för att säkerställa kundnöjdheten.

Sporadisk Nanny

Den optimala tjänsten för familjer som vill ha hjälp när behovet dyker upp. Tjänsten har ingen bindningstid och ingen uppsägningstid och man bokar in sin barnvakt vid behov. Ingen uppsägningstid för varken barnvakt eller familj. Upplägget kan även användas till familjer som önskar kontinuerlig hjälp men som inte önskar ha en bindningstid. Läs mer om våra kunders omdömen här.

Junior barnvakt 189 kr/timme efter RUT.

Senior barnvakt: Individuell prissättning kopplat till barnvaktens lön. Prisintervall 189-215kr/timme efter RUT

Schemalagd Nanny (minimum 12 timmar/månad)

Tjänsten för dig som önskar en barnvakt som kan hjälpa till varje vecka på bestämda dagar och tider. (Uppsägningstid 1 månad för både barnvakt och familj)

Junior barnvakt 169 kr/timme efter RUT

Senior barnvakt: Individuell prissättning kopplad till barnvaktens lön. Prisintervall 189-215kr/timme efter RUT


Heltid/deltids Nanny

Individuell prissättning utifrån behov. Från 169kr/timme efter RUT.

Våra Lösningar

SCHEMALAGD NANNY

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

SPORADISK NANNY

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

HELTID/DELTID NANNY

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

PEDAGOGISK NANNY

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs mer

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar, eller ring oss direkt på

Namn

E-post

Telefonnummer

Så fungerar det

DITT BEHOV

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

PERSONLIG MATCHNING

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

NANNYHJÄLPEN ÄR IGÅNG!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.

Vi finns i hela Stockholm

Här kommer ett urval av våra områden

Södermalm

Kungsholmen

Vasastan

Östermalm

Liljeholmen

Hammarby Sjöstad

Norra Djurgårdsstan

Nacka

Saltsjöbaden

Sollentuna

Gärdet

Danderyd

Djursholm

Täby

Huddinge

Lidingö

Haninge

Tyresö

Enskede

Farsta

"En bra Nanny ska tycka om barn och film."

Anton 8 år

"Min Nanny ska vara rolig och glad och tycka om glass och spela Monopol."

Sixten 6 år