Pedagogisk Nanny

Kompetens och engagemang

Vi erbjuder pedagogisk nanny med mer kunskap och material kopplat till pedagogiskt arbete för barn i åldrarna 1-5 år. Genom ett nära samarbete med specialpedagogerna på förskolan Tellusbarn har vi tagit fram unikt undervisningsmaterial och övningar kopplat till språk, matematik och natur och teknik.

Övning ger färdighet

Övningar är anpassade för att kunna göras i hemmet eller i parken med syftet att kunna göra barnpassningen både roligare och mer innehållsrik. Övningarna och lekarna som gör barnpassningen mer lärorik och spännande för både barnvakt och familj.

Kreativa lekar

Samtliga barnvakter som jobbar med denna inriktningen får undervisningsmaterial för att kunna utöva lekar och övningar på ett pedagogiskt och kreativt sätt. Vi rekommenderar en undervisningsplan på 4-6 månader men kan både göras kortare och längre utifrån önskemål.

Nöjdhetsgaranti

För att ni ska känna er trygga med vår tjänst har ni alltid en nöjdhetsgaranti. Skulle ni mot förmodan inte vara nöjda hittar vi en ny lösning till er helt kostnadsfritt.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar, eller ring oss direkt på

  Namn

  E-post

  Telefonnummer

  Så fungerar det

  DITT BEHOV

  Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

  PERSONLIG MATCHNING

  Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

  NANNYHJÄLPEN ÄR IGÅNG!

  Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.

  Så här tycker en av våra familjer

  Efter en vecka full av jobb och andra tillställningar behövde jag ett par timmars avlastning under helgen och tog därför hjälp utav en barnvakt från Nanny by Tellus. Jag behövde verkligen få vila och ladda upp batterierna, för att sedan orka vara en supermamma igen. Min son Frank gillade vår barnvakt Hanna direkt och visade henne alla sina leksaker som de lekte med. De var även ute i lekparken, kollade på film, åt pizza till lunch och hade superskoj! Det kändes jätteroligt att Frank fattade tycke för Hanna direkt, och det märktes verkligen att hon var riktigt barnkär och gullig.
  ​​
  ​​Nu i efterhand så tycker jag att det var otroligt värt att ta hjälp av en barnvakt. Ibland behöver man helt enkelt lite hjälp för att få livspusslet att gå ihop. Jag kommer absolut att boka barnpassning igen för att få lite egentid! Det känns dessutom extra skönt att veta att man kan boka samma barnvakt igen så det blir mer som en kompis som kommer på besök igen.

  Chatarina, mamma till Frank