fbpx

Nanny by Tellus sponsrar Sofias Änglar på kanal 5

Nanny by Tellus medverkar som sponsorer i nya säsgongen av Sofias Änglar.

Programserien på kanal 5 som hjälper människor som har en svår livssituation att få rätsida på vardagen. Nanny by Tellus medverkar som stolt sponsor för att föräldrar ska få en enklare vardag med barnpassningen.

Den uppskattade programserien som leds av Sofia Wistam, Mattias Särnholm och Johnnie Krigström har nu börjat spela in sin 11:e säsong. När vi fick en förfrågan om att kunna vara med som sponsorer tvekade vi aldrig på att delta. Vi känner oss väldigt hedrade av att vi som barnvaktsföretag kan komma in och hjälpa föräldrar som har en svår livssituation. Det en uppgift som vi känner oss trygga och vana att jobba med.

Hela idén med vår verksamhet är att hjälpa barnfamiljer som har svårt att hitta tid, oavsett bakgrund och situation. Det är just därför som vi lägger ned så mycket tid på att hitta rätt barnvakt till rätt familj. Alltid individuellt utformat och skräddarsytt utifrån familjens behov. Såklart såg ingenting annorlunda ut när vi skulle hjälpa familjen från Sofias Änglar.  Med vår erfarna och kunniga barnvakt hoppas vi kunna avlasta familjen på bästa vis.

Vill ni veta hur vi kan hjälpa er? 

Ring oss på 010-178 79 00 eller läs mer och boka barnvakt via Boka Nanny