fbpx

Nanny by Tellus omdöme

Nanny by Tellus ger möjlighet för våra kunder att skriva omdömen om hur vi jobbar.

Att leta efter den bästa barnvaktsförmedlingen kan upplevas som både tidskrävande och svårt då alla förmedlingar givetvis vill framhäva sin tjänst som bäst. Vi på Nanny by Tellus vill erbjuda en transparant och tydlig kommunikation  hur familjer faktiskt upplever våra tjänster och vår service.  Därför avvänder vi omdömessidan Reco.se där alla kunder måste signera med bankid för att bekräfta identiteten, alltså bara riktiga kunder.

Det är lätt att hitta höga omdömen från många barnvaktsförmedlingar men vårt tips till dig som kund är att granska omdömen lite noggrannare. Många förmedlingar ”bakar in”  omdömen från barnvakter som ger högsta betyg åt sin arbetsgivare. Hur många barnvakter skulle inte ge sin arbetsgivare högsta betyg ? Exakt, de omdömen betyder kanske inte jättemycket för dig som vill hitta en barnvaktsförmedling som står för tydlig kommunikation och pålitlighet.

 Vi anser att familjer lätt kunna läsa omdömen om förmedlingen från andra kunder.  Kika lite längre ned i denna text så finns ett urval av riktiga kunder.

Vår vision

Allt arbete börjar på huvudkontoret där vi jobbar gediget och personligt med alla kunder och barnvakter. Alla anställda har varit på intervju på vårt kontor, för de vi väljer att gå vidare med gör vi en bakgrundskontroll, referenstagning, och HLR- utbildas. När det handlar om att lämna sina barn till en barpassningsförmedling är det viktigaste att man kan känna att det både finns erfarenhet, service och trygghet. Vi satsar allt på att erbjuda hög tillgänglighet, kundservice i toppklass o bästa barnvakterna i Stockholm.

Läs mer eller boka din barnvakt här  

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar, eller ring oss direkt på