fbpx

Middagsfrid och barnpassning

Middagsfrid och barnpassning är nu en möjlig kombination för att göra vardagen ännu lättare! Nanny by Tellus och Middagsfrid inleder samarbete.

Mot vår vision

Vi är stolta och glada för att vi hittat ett samarbete med en av de största matkasseleverantörerna i Sverige. Middagsfrid erbjuder högkvalitativa produkter med stor del ekologiska produkter, inga e-ämnen och inga lightprodukter. De har även en barnkasse som är specialanpassad för just barnfamiljer där måltiderna både är lättlagade men samtidigt nyttiga och lite roligare än makaroner och falukorv.

Dygnet är bara 24 timmar

Vi tror att de barnfamiljer som behöver hjälp med barnpassningen även kan behöva hjälp att spara tid att handla nyttig mat. Med denna tilläggstjänsten går vi ett steg närmare att kunna erbjuda våra familjer en helhetslösning av att kunna underlätta i vardagspussel. Vi vill bli den där extra handen i vardagen när det gäller allt vardagsbestyr som tar tid och som inte alltid är lätt att hinna med. Dygnet är bara 24 timmar vare sig man vill eller inte. Just därför vill man få ut så mycket kvalitetstid som möjligt. Att slippa onödig stress gör att man njuter mer när man verkligen är ledig.

 

Alla våra kunder får förmånliga rabatter på samtliga matkassar.

Kontakta kontoret så berättar de hur man enklast går tillväga!

Läs mer om Middagsfrid här