fbpx

Hur får man ihop livspusslet?

Livspusslet

Hur får man ihop livspusslet är en fråga som ständigt finns hos småbarnsföräldrar. Att kunna kombinera karriär, familj, träning och hobbys är en ekvation som de flesta sitter och räknar på dagligen. Det vanligaste svaret på hur man får ihop livpusslet är att man måste prioritera, planera och effektivisera sin vardag. Problemet när man blandar in barn i ekvationen är att både planering och effektivisering är områden som kan vara svåra att räkna på. I värsta fall slutar det i sura miner ifrån både barn och föräldrar då stress och tidsbrist gör vardagen tråkigare.

Vi tror inte lösningen på livspusslet är att man ska göra alla vardagsbestyr halvdant utan istället göra det viktigaste gediget. Vår målsättning är att föräldrar ska ha möjlighet att spendera så mycket kvalitetstid som möjligt med sina barn. Att hjälpa stressade föräldrar att få avlastning i vardagen så att man kan fokusera på det som betyder mest när jobbet är klart. Att stressa från jobbmötet till förskolan eller tacka nej till lördagsmiddagen med gamla vänner tycker inte vi är optimalt för någon i familjen. 

Om Nanny by Tellus

Nanny by Tellus erbjuder trygg och pedagogisk barnpassning i hela StockholmVi jobbar med barnvaktslösningar i hela Stockholm och har ett utbud av kompetenta barnvakter inom hela Stockholms regionen. Vi är Stockholms enda barnvaktsförmedling med härkomst ifrån förskolan. Vårt systerbolag Tellusbarn driver 20 förskolor i Stockholmsområdet. Då vi specialiserat oss på barnpassning av de yngre åldrarna 0-5 år har vi tagit mycket erfarenhet och kompetens ifrån förskolan.

Omdömen ifrån våra familjer

Bästa sättet för någon som är intresserad av barnvakt är lyssna på hur andra upplevt tjänsten. Genom RECO.se har familjer skrivit hur de upplevt tjänsten, barnvakten och oss som förmedling. Vi har högst betyg av alla barnvaktsförmedlingar! Kika själva och läs omdömen här

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar, eller ring oss direkt på