fbpx

Höjt RUT-avdrag för barnpassning 2019

Höjt RUT-avdrag för barnpassning 2019 till 50,000 kr per person och år från och med 1 juli 2019 föreslås i Moderaternas och Kristdemokraternas budgetreservation. Proposition lämnas in den 9:e april.

För småbarnsfamiljer med stort behov av barnpassningslösningar är det positivt att detta kan leda till ett större utrymme att nyttja RUT-avdraget. Vi märker att familjer som nyttjar våra tjänster i stor omfattning ofta får brist på avdraget i mitten på året då de nyttjat upp RUT-potten. Detta har lett till både frustration och besvikelse både hos familj och barnvakt då samtliga parter önskar fortsätta tjänsten. Att använda sig av Nanny by Tellus istället för att anställa svart eller privat barnvakt skapar samhällsnytta för alla. För våra barnvakter är det viktigt att man får en registrerad lön, betala skatt och samtidigt vara försäkrad under arbetstiden. Att man sedan får en arbetsgivare som referens för framtida jobb inger både seriositet och trygghet för unga som sedan ska ta nästa steg i arbetslivet.

Som kund får man en trygghet i att barnvakten har kompetens och erfarenhet och samtidigt en nära kontakt med kontoret ifall man behöver mer hjälp än planerat.

Våra tjänster

Vi hjälper barnfamiljer i hela Stockholm med barnpassningen som kan innefatta allt från passning på dagtid till hämtning på förskola och passning på kvällar och helger. Utöver detta hjälper vi till passning på bröllop, företagsevent och liknande tillställningar. Vi tar fram en lösning utifrån era behov och förväntningar. Våra barnvakter är handplockade baserat på kompetens, tillgänglighet och sociala färdigheter. Vi värdesätter kvalitet och anställer enbart kandidater som kan utföra jobbet på ett inspirerande, engagerade och trygg sätt. Ring oss på 010-178 79 00 eller mejla till info@nannybytellus.se

Kontakta oss för konsultering kring våra tjänster och gör en kostnadsfri sökning efter rätt barnvakt till just er.

Läs mer om våra tjänsten här

Läs mer om RUT-avdraget här