Heltid/Deltid

Nanny by Tellus hjälper flera familjer med mer omfattade stöd som heltid och deltidstjänster.
För att garantera en perfekt matchning gör vi ofta specifika rekryteringsprocesser för just din familj.


Samma barnvakt varje gång
Samma kontaktperson på kontoret
Alltid nöjdhetsgaranti
Heltid 160timmar/månad
Oavsett om ni behöver hjälp en månad eller 1 år kommer vi alltid plocka fram en person som ska stämma överens med era önskemål kring tillgänglighet och erfarenhet.

Deltid 80-160 timmar/månad.
Att behöva stöd några heldagar i veckan är en populär tjänst om man är föräldraledig men ändå vill ha tid till jobb och andra sysslor.Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom
24 timmar, eller ring oss direkt på

010 -178 79 00

Namn

E-post

Telefonnummer
Bakgrund och erfarenhet

De flesta av våra barnvakter är i åldrarna 18-25 och studerar på gymnasie eller högskolenivå. Alla barnvakter har dokumenterad erfarenhet av arbete med barn. Många har tidigare jobbat inom pedagogiskt arbete som au-pair, barnvakt eller inom förskola. De flesta har erfarenhet av arbete med barn inom åldrarna 0-5 år.


Professionell rekryteringsprocess

Inom verksamheten har vi mångårig erfarenhet av rekrytering till förskoleverksamhet och ställer höga krav på våra barnvakter. Vi är en av få verksamheter på marknaden som har personlig intervju och introduktion med samtliga barnvakter. Utöver erfarenhet värdesätter vi personliga egenskaper inom kommunikation, engagemang och pedagogik. Vi gör en bakgrundskontroll med referenser samt begär utdrag ur belastningsregistret.


Grundläggande utbildning

Alla barnvakter genomgår HLR-utbildning för barn samt en introduktionskurs med fokus på vårt arbetssätt samt kommunikation med både barn och dig som förälder. Alla barnvakter har en olycksfalls- och ansvarsförsäkring.