Heltid/Deltid

Nanny by Tellus hjälper flera familjer med mer omfattade stöd som heltid och deltidstjänster.
För att garantera en perfekt matchning gör vi ofta specifika rekryteringsprocesser för just din familj.


Samma barnvakt varje gång
Samma kontaktperson på kontoret
Alltid nöjdhetsgaranti


Pris från 169kr/timmenHeltid 160timmar/månad
Oavsett om ni behöver hjälp en månad eller 1 år kommer vi alltid plocka fram en person som ska stämma överens med era önskemål kring tillgänglighet och erfarenhet.

Deltid 80-160 timmar/månad.
Att behöva stöd några heldagar i veckan är en populär tjänst om man är föräldraledig men ändå vill ha tid till jobb och andra sysslor.Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom
24 timmar, eller ring oss direkt på

010 -178 79 00

Namn

E-post

Telefonnummer
Bakgrund och erfarenhet

De flesta av våra nannies är mellan 18 och 25 år, studerar på gymnasie- eller högskolenivå och har tidigare erfarenhet som nanny, au pair eller har arbetat inom pedagogisk verksamhet.


Professionell rekryteringsprocess

Inom Nanny by Tellus har vi mångårig erfarenhet av rekrytering till förskoleverksamhet och ställer höga krav på våra nannies. Samtliga anställda genomgår en noggrann rekryteringsprocess som omfattar intervjuer, bakgrundskontroll, referenser och utdrag ur belastningsregistret.


Grundläggande utbildning

Alla nannies måste också gå en obligatorisk kurs i barnolycksfall och barn-HLR samt en nannycertifiering med fokus på vårt arbetssätt samt kommunikation med både barn och dig som förälder. Varje nanny har en olycksfalls- och ansvarsförsäkring.