Granny by Tellus

Stödet för engagerade mor- och farföräldrar


Som far- och morförälder vill man såklart hjälpa till med barnpassningen. Både för sin egen skull och för att stötta sina barn som kämpar med att få ihop karriären med livet som småbarnsförälder. Men ibland räcker inte orken hela vägen.

Du vet väl att du som far- och morförälder kan använda ditt RUT-utrymme för att ta hand om barnbarnen med lite extra stöd av en barnvakt.

Vi plockar fram en barnvakt som kan vara en uppstöttning både för sporadiskt eller kontinuerligt behov. Läs mer om våra tjänster här: (Länk till kontinuerligt och sporadisk hjälp)


Våra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Barnvaktspriser från 169 kr/timBli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom
24 timmar, eller ring oss direkt på

010 -178 79 00

Namn

E-post

Telefonnummer

Så fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.En bra Nanny ska tycka om barn och film.

Anton 8 år

Min Nanny ska vara rolig och glad och tycka om glass och spela Monopol.

Sixten 6 år