fbpx

Månadens barnvakt

barnvakt stockholm

Nanny by Tellus har alltid målsättningen att anställa Stockholms bästa barnvakter. Denna månad vill vi lyfta upp barnvakten Ida. 

Ida har jobbat som barnvakt hos Nanny by Tellus sen 2017 och har under denna tid jobbat med över 20 familjer i olika livssituationer. Allt från heltidsuppdrag med bebisar till inhoppsuppdrag på bröllop med äldre förskolebarn.  

Att kunna jobba med så många olika åldrar och familjesituationer och ständigt ge föräldrar och barn en positiv och trygg upplevelse är mycket imponerande. En komplett barnvakt som kan jobba med alla åldrar, personligheter och situationer. Vi är väldigt glada för att du är med i teamet och hoppas att du kommer förgylla familjers vardag under en lång tid framöver!

Berätta Ida, vad är det bästa med att jobba som barnvakt? 

Barns lättsamhet och glädje smittar av sig på ett sätt som är helt fantastiskt och man går aldrig hem utan ett leende. 

Vilka egenskaper tycker du är de viktigaste för att kunna vara en duktig barnvakt?

Att vara tålmodig samt att lyssna och iaktta situationer och beteendet hos barnen. 

Hur brukar ett vanligt barnvaktspass se ut?

Det varierar betydligt beroende på ålder samt tid på dygnet men vanligaste är att man hämtar på förskola ser så barnen ätit ordentligt mellanmål. Sedan är utomhus aktivitet oftast mest uppskattad innan middagen. 

Hur tycker du kontakten med Nanny by Tellus fungerat?

Jag trivs extremt bra att vara del av företaget! Tryggheten man får av arbetsgivaren är fantastisk, minsta fråga eller om något inte känns bra så är det enkelt att höra av sig. Man blir inte bortglömd trots antalet barnvakter som arbetar och där vill jag ge en eloge.

Du som är ett proffs på barnpassning, vilka är dina bästa tips till andra barnvakter?

Starta aktiviteter! Barnen blir nyfikna, intresserade och vill vara med. Istället för att ge dem massa förslag som kan göra det svårt att välja så starta något själv. 

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar, eller ring oss direkt på