fbpx

Barnvaktsjobb i Stockholm

Barnvaktsjobb i Stockholm är något som många efterfrågar. Då vi som barnvaktsförmedling tillhandahåller mycket familjer finns det alltid ett utbud av deltidsjobb att tillgå för rätt kandidater.

Eftersom vi har höga krav på våra kandidater är det viktigt att man har tidigare erfarenhet av arbete med barn inom åldrarna 1-5 år. Har man erfarenhet av arbete med barn i grupp är det ett plus men inget krav. Vi tillhandahåller barnvaktsuppdrag som kan variera ifrån 40 timmar per vecka till sporadiskt någon gång i månaden. Eftersom många familjer behöver hjälp med hämtning på förskola är vi alltid behov av studenter som vill jobba på eftermiddagarna.

Vi har barnvaktsjobb i hela Stockholm men vi har alltid ett behov av kandidater till Södermalm, Kungsholmen, Östermalm och Vasastan. Utöver innerstan jobbar vi med familjer i samtliga närförorter och tillsätter även uppdrag längre bort ifrån centrala Stockholm.

Som barnvaktsförmedling har vi lagt stor vikt vid kvalitet, trygghet och bra kommunikation. Vi vill att våra barnvakter ska trivas och känna att man får den service som krävs för att kunna göra ett bra jobb. Samtidigt har vi höga förväntningar på de som jobbar och vill att man ska kunna hålla en god kommunikation med sin familj och ha ett stort intresse för att kunna hjälpa till när behovet finns. Nöjda barnvakter är duktiga barnvakter är vårt måtto.

Läs mer och sök jobb här

Om Nanny by Tellus

Vi är pedagogförmedlingen som jobbar tillsammans med 19 förskolor i Stockholm. Genom ett nära samarbete med förskolornas specialpedagoger har vi tagit ett fram ett unikt pedagogiskt program som är anpassat till våra familjer och deras barn. Vi hjälper barnfamiljer i hela Stockholm med alla vardagslösningar där vi influerar arbetet med pedagogiska lekar och aktiviteter.

Har ni behov av barnvakt? Läs mer här