fbpx

Barnvakt under jullovet i Stockholm

Barnvakt under jullovet i Stockholm

Vi på Nanny by Tellus vet såklart hur stressigt det kan vara för familjer under december. För många är det mycket som behöver ordnas med julklappar och förberedelser inför julledighet. Vi kan naturligtvis hjälpa till med en barnvakt medan ni passar på att ta en tur på stan för att fixa med det som behövs inför jul. Hör av er till oss så ser vi till att matcha er med någon av våra erfarna och professionella barnvakter!

Oavsett vad ni behöver hjälp med så ser vi till att skräddarsy en lösning som passar utefter era behov. Vi har barnvakter som arbetar i hela Stockholmsområdet och som hjälper till alla tider på dygnet. Läs mer och boka här:

Om Nanny by Tellus

Vi är pedagogförmedlingen som jobbar tillsammans med Tellusbarn som har 15 förskolor i Stockholm. Genom ett nära samarbete med förskolornas specialpedagoger har vi tagit ett fram ett unikt pedagogiskt program som är anpassat till våra familjer och deras barn. Vi hjälper barnfamiljer i hela Stockholm med alla vardagslösningar där vi influerar arbetet med pedagogiska lekar och aktiviteter.