fbpx

Barnvakt Stockholm

Barnvakt Stockholm

Behöver du barnvakt i Stockholm?

Barnvakt i Stockholm är en vanlig förfrågan ifrån familjer som kontaktar oss för hjälp med barnpassningen. Vi jobbar med barnvaktslösningar i hela Stockholm och har ett utbud av kompetenta barnvakter inom hela Stockholms regionen. Vi är Stockholms enda barnvaktsförmedling med härkomst ifrån förskolan. Vårt systerbolag Tellusbarn driver 20 förskolor i Stockholmsområdet. Då vi specialiserat oss på barnpassning av de yngre åldrarna 0-5 år har vi tagit mycket erfarenhet och kompetens ifrån förskolan.

Hur fungerar det? 

Första steget i processen för att träffa en barnvakt är en telefonavstämning med oss på kontoret där vi går igenom behovet av hjälp. Hur många barn och åldrar samt hur mycket hjälp man behöver. Vi går även igenom om man önskar en senior eller junior barnvakt samt om det finns specifika preferenser ifrån familj som ökar förutsättningarna för en bra matchning mellan familj och barnvakt. Efter att familjen fått berätta allt som är viktigt att veta öppnar vi upp en intern sökning bland våra anställda barnvakter och tittar på kandidater som uppfyller kriterierna utifrån kompetens och tillgänglighet. När vi har en lämplig kandidat återkommer vi och ger en presentation och tycker familjen det är intressant får man träffa kandidat på ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte. Efter mötet gör vi en uppföljning hos både barnvakt och familj och är alla parter nöjda går man vidare i processen för inskolning.

Vilka är våra barnvakter?

Vi rekryterar barnvakter för att kunna tillgodose de behov och krav som våra familjer ställer. En grundläggande krav är relevant erfarenhet av arbete med barn men utöver detta krävs det rätt personliga egenskaper kring engagemang, kommunikation och ordningssamhet. Dessa punkter utvärderar vi både utifrån telefonintervju, personlig intervju och introduktionskurs. Vi är en av få barnvaktsförmedlingar som har personliga intervjuer med alla barnvakter för att kunna säkerställa att dessa egenskaper besitts. När vi gått vidare i processen gör vi även en bakgrundskontroll och tar referenser. Läs intervjuer med några av våra barnvakter här.

Våra tjänster

Vi hjälper familjer med alla typer av barnvaktslösningar. De vanligaste tjänsterna är:

Omdömen ifrån våra familjer

Bästa sättet för någon som är intresserad av barnvakt är lyssna på hur andra upplevt tjänsten. Genom RECO.se har familjer skrivit hur de upplevt tjänsten, barnvakten och oss som förmedling. Vi har högst betyg av alla barnvaktsförmedlingar! Kika själva och läs omdömen här

Intresserad av barnvakt i Stockholm?

Kontakta oss på 010-178 79 00 eller mejla till info@nannybytellus.se så berättar vi mer.

Läs mer om våra tjänster här:

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar, eller ring oss direkt på