När ni behöver barnpassning på Tyresö

Det är svårt att hinna med allt, speciellt att också få tid till lite egentid emellanåt. Vi på Nanny by Tellus arbetar med barnpassning på Tyresö och kan hjälpa dig i de stunder där du behöver hjälp med barnen. Oavsett om du och din partner ska iväg på ett event, om du har möten eller ärenden att utreda, eller om ni behöver hjälp med upphämtning på skolan så kan du lämna dina barn i trygga händer hos en av våra många certifierade barnvakter.

En seriös barnpassning

Vi tar vårt arbete på fullt allvar och låter alla våra barnvakter genomgå en noggrann rekryteringsprocess som omfattar intervjuer bakgrundskotroll och referenser.. De får även genomgå en HLR-utbildning innan de är redo för att ta sig ann er familj. Söker ni barnvakt i Tyresö kan ni känna er trygga att välja oss. Ni får alltid träffa just er barnvakt innan ni tillsammans bestämmer er. Kontakta oss för barnpassning i Tyresö!

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 -178 79 00

Namn

E-post

TelefonnummerVåra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.