En trygg barnpassning i Sollentuna

Oavsett varför ni behöver hjälp med att passa barnen så sträcker vi ut en hjälpande hand. Med flera certifierade barnvakter kan vi ställa upp när som helst med barnpassning i Sollentuna, vi arbetar flexibelt och för att möta varje kunds behov och önskemål. Tack vare våra rekryteringsprocesser och noggranna kontroller så kan ni känna er lugna och trygga när ni lämnar över till en av våra barnvakter. De har även alla genomfört en HLR-utbildning.

Vi är måna om att ni ska bli nöjda

När ni behöver barnpassning i Sollentuna så är det bara att kontakta oss, detta kan ni göra via vårt formulär eller ringa oss. Ett samtal är inte bindande och ni får gärna också träffa och lära känna barnvakten innan ni ens tar ett beslut. Att ni ska vara nöjda och känna er trygga med oss är vårt viktigaste fokus.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 -178 79 00

Namn

E-post

TelefonnummerVåra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.