Har ni börjat fundera över barnpassning på Södermalm?

Frågan om barnpassning på Södermalm kan lätt komma upp när vardagen känns svår att få ihop på egen hand. Kanske är det hämtning och avlämning på skolan? Eller behövs det hjälp med några kvällar i månaden? Är ni intresserade av en barnvakt på Södermalm så kan vi fixa en lösning som passar just er.

Ett säkert val när ni behöver hjälp

Hos oss kan ni alltid känna er trygga. Våra barnvakter är alltid certifierade och noggrant utvalda för att ge er den absolut bästa hjälpen när det kommer till barnpassning. De har alla gått en HLR-utbildning och ni blir alltid tilldelad samma barnvakt vid varje tillfälle.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 -178 79 00

Namn

E-post

TelefonnummerVåra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.