Låt oss hjälpa er med barnpassning i Nacka

Många bollar i luften samtidigt? Eller behöver ni lite tid för er själva? Kontakta oss för hjälp med barnpassning i Nacka, vi har många certifierade barnvakter som väntar på att få lära känna er familj. Hos oss kan du lämna dina barn i trygga händer då alla våra barnvakter har valts ut genom noggranna rekryteringsprocesser, vi erbjuder alltid ett fysiskt möte där vi tillsammans går igenom era behov och önskemål.

En bekväm och säker tjänst

Genom att ta hjälp av oss för er barnpassning i Nacka så garanteras ni får en både bekväm och trygg tjänst för er och era barn. Våra barnvakter har genomgått en HLR-utbildning och är alla fantastiska tillsammans med barn. Vi anpassar oss efter helt efter era behov och finns här för att ge er den absolut bästa lösningen, bara kontakta oss via formuläret så hör vi av oss inom 24 timmar. Annars kan ni också ringa för direkt hjälp.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 -178 79 00

Namn

E-post

TelefonnummerVåra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.