Få vardagen att gå ihop med barnpassning på Liljeholmen

Livet är hektiskt och det kan vara svårt att få tid till allt utan att bli alldeles för stressad. För att underlätta och ge er chans att andas ut så kan vi hjälpa er med barnpassning på Liljeholmen. Med ett flexibelt arbetssätt anpassar vi oss efter era behov och kan skräddarsy ett schema efter när och hur ofta ni behöver lite extra hjälp.

Barnvakter med expertis

Vi erbjuder enbart certifierade och noggrant utvalda barnvakter som även har fått en HLR-utbildning när ni behöver barnpassning på Liljeholmen. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och kan garantera er en barnvakt som ni kommer känna er nöjda och trygga med, och det är alltid samma barnvakt som kommer hjälpa er vid varje tillfälle.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 -178 79 00

Namn

E-post

TelefonnummerVåra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.