Professionell barnpassning på Lidingö

Vi på Nanny by Tellus arbetar för att kunna ge dig den där behövliga stunden för dig själv som du förtjänar. Att ha barn är ett av de bästa heltidsjobb man kan ha, men även den flitigaste behöver lite hjälp emellanåt. Kanske vill du och din partner ut på en mysig date? Eller har du saker och stå i där du inte kan ta med barnen? Vi sträcker ut en hjälpande hand med hjälp av vår professionella barnpassning på Lidingö.

En stor trygghet

Förutom att lösa din situation så kan ni och era barn känna er bekväma hos oss. Vi arbetar med certifierade barnvakter, som alla har fått genomgå en noggrann rekryteringsprocess. Att ta hand om barn är en viktig uppgift, därför har vi även tagit bakgrundskontroller, referenser och utdrag ur belastningsregistret hos våra barnpassare. Hos oss kan ni vara trygga, och ni får alltid lov att träffa barnvakten innan ni bestämmer er. Kontakta oss för barnpassning på Lidingö.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 -178 79 00

Namn

E-post

TelefonnummerVåra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.