Barnpassning på Kungsholmen – det fixar vi!

Känns schemat tight och att det är svårt att få alla pusselbitar på plats under veckan? Då kan vi avlasta er genom att erbjuda barnpassning på Kungsholmen. Med stor erfarenhet av att rekrytera personal inom förskoleverksamhet så är vi noggranna när vi väljer ut er barnvakt. Vi genomför olika rekryteringsprocesser, väljer certifierade barnvakter och ger dem en HLR-utbildning, detta gör vi i syfte att ge er en trygg och säker barnpassning på Kungsholmen.

Ett säkert val

Tack vare vår noggrannhet så är vi ett tryggt och säkert val när det kommer till barnpassning på Kungsholmen. Kontakta oss via vårt formulär eller på telefon för att bygga ihop ett schema tillsammans med oss och för att träffa den barnvakt som kommer finnas där för er.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 -178 79 00

Namn

E-post

TelefonnummerVåra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Barnvaktspriser från 169 kr/timSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.