En skräddarsydd lösning för barnpassning i Hammarby Sjöstad

Vi är en professionell verksamhet som hjälper er med barnpassning i Hammarby Sjöstad under de tillfällen då ni har behov av extra hjälp. Genom att kontakta oss kan vi tillsammans skräddarsy en lösning som passar er, oavsett när och hur många gånger barnpassning behövs.

Välkommen till oss

Med utbildade och certifierade barnvakter så ser vi fram emot att få lära känna just er familj. När ni kontaktar oss fixar vi inte enbart en lösning som funkar för er, ni får också lov att testa vår tjänst och lära känna er barnvakt innan ni bestämmer er. Den barnvakt som ni väljer blir också den som kommer ställa upp vid varje tillfälle för att ni och era barn ska kunna känna sig trygga i våra händer.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 -178 79 00

Namn

E-post

TelefonnummerVåra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.