Vi är experter på barnpassning i Djursholm

Vi erbjuder hjälp med barnpassning i Djursholm när ni behöver hjälp med att få vardagen att gå ihop. Vi arbetar efter ert behov, vilket innebär att vi kan skräddarsy ett regelbundet schema för er, eller hjälpa till mer sällan under de gånger ni behöver extra hjälp.

Vi ser fram emot att höra ifrån er

Vi älskar att få lära känna nya familjer och hjälpa till med barnpassning i Djursholm genom att tilldela er en barnvakt som både är certifierad, duktig och HLR-utbildad. Vi ser till att ni alltid får samma person vid era behov, och ni får både testa vår tjänst och träffa er barnvakt innan ni tar ett beslut. Det är viktigt för oss att ni alltid är nöjda och att ni känner er trygga i våra händer.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 -178 79 00

Namn

E-post

TelefonnummerVåra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.