I behov av barnpassning i Danderyd?

Funderar du över barnpassning i Danderyd så kan vi hjälpa till. Med stor erfarenhet av rekrytering till förskoleverksamhet så har vi en bra förutsättning för att hitta barnvakter av hög kvalitet som ni kan känna er trygga med. Vi har alltid noggranna rekryteringsprocesser och kollar både bakgrunder, referenser och register på alla våra kandidater innan vi anställer dem. Sedan genomgår de även en HLR-utbildning för att säkerställa fullständig trygghet.

En smart och trygg lösning

Hos oss så kan ni alltid känna er trygga och vårt mål är att göra både er och barnen nöjda. Därför kan du alltid pröva vår tjänst och träffa barnvakten innan ni bestämmer er. Vi arbetar flexibelt och ser fram emot att höra ifrån er för att komma fram till en lösning som är anpassad efter era behov och önskemål.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 -178 79 00

Namn

E-post

TelefonnummerVåra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merSå fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.