Trygg och glädjefylld barnpassning


Vi har många duktiga certifierade barnvakter i Stockholm som just nu söker nya familjer att jobba med. Inom Nanny by Tellus har vi mångårig erfarenhet av rekrytering till förskoleverksamhet och ställer höga krav på våra barnvakter. Vi har vårt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Samtliga barnvakter genomgår en noggrann rekryteringsprocess som omfattar intervjuer, bakgrundskontroll, referenser och utdrag ur belastningsregistret. Självklart genomgår våra barnvakter HLR-utbildning och samtliga är försäkrade under arbetstiden.


Att ansvara för era barn kräver fullständig trygghet och förtroende. Vi är en av få barnvaktsförmedlare på marknaden som erbjuder ett fysiskt möte på vårt kontor i centrala Stockholm där vi tillsammans kan gå igenom era behov och önskemål. Vårt mål är inte bara Stockholms bästa barnvakter, vi ska även vara den mest personliga leverantören. Boka en barnvakt i Stockholm och ni får alltid pröva vår tjänst och träffa barnvakten innan ni tar några beslut. Skulle ni mot förmodan inte vara nöjda är tillfället helt kostnadsfritt.


Våra Lösningar


Schemalagd Nanny

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Läs mer

Sporadisk Nanny

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen

Läs mer

Heltid/deltid Nanny

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Läs mer

Pedagogisk Nanny

En barnvakt med mer erfarenhet och undervisningsmaterial kopplat till språk, matematik samt natur och teknik. Unikt pedagogiskt material.

Läs merBli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom
24 timmar, eller ring oss direkt på

010 -178 79 00

Namn

E-post

Telefonnummer

Så fungerar det

Ditt Behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

Personlig Matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

Nannyhjälpen Är Igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.En bra Nanny ska tycka om barn och film.

Anton 8 år

Min Nanny ska vara rolig och glad och tycka om glass och spela Monopol.

Sixten 6 år