Anställ din privata barnvakt via oss!

Anställ din privata barnvakt via oss som förmedling har flera fördelar. Vi utbildar alla våra barnvakter inom hjärt-och lungräddning. Om du skulle anställa din barnvakt via oss skapar detta en ökad trygghet för både dig som förälder samt för barnvakten. Denna utbildning innebär att man har kunskaper om hur man ska agera vid en olycka vilket är ovärderlig kunskap. Både ditt barn och barnvakten är försäkrade under arbetstiden vilket innebär en ytterligare trygghetsaspekt. En annan fördel är att man vid anställning av barnvakt via förmedling kan använda sig av RUT-avdraget. Vi hänvisar till Skatteverket för mer information kring detta.

Om din privata barnvakt skulle vara sjuk vid ett inbokat arbetspass så kan detta medföra besvärliga konsekvenser för er som familj. Vid önskemål så försöker vi alltid i största möjliga mån att finna en vikarie som kan ersätta din barnvakt vid eventuell sjukdom. Detta är inget som kan erbjudas när du anställer din barnvakt privat. Vi gör även kontinuerliga uppföljningar med samtliga familjer och barnvakter för att säkerställa att allting fungerar som önskvärt.

Du gör din barnvakt en tjänst genom anställ din privata barnvakt via oss. Barnvakten kommer att få en arbetsgivare som kan fungera som referens vid framtida jobbansökningar. Det är även en förmån från barnvaktens perspektiv att ha en riktig arbetsgivare att presentera i sitt CV. Ytterligare trygghet är att barnvakten är försäkrad i sitt arbete. Framförallt får barnvakten en vit lön och ett riktigt jobb, något som inte kan erbjudas när man anställer sin barnvakt privat.

Läs mer om RUT-reglerna här

Läs om oss och kontaktinformation här.