Boka NannySå fungerar det

1. Ditt behov

Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov din familj har. Ring våra rådgivare på 070-407 92 32 eller gör en intresseanmälan.

2. Personlig matchning

Tillsammans väljer vi den Nanny som passar dig och dina barn bäst utifrån era gemensamma önskemål. Vi erbjuder även engelskspråkiga Nannies.

3. Nannyhjälpen är igång!

Vi börjar alltid med en första träff där hela familjen får träffa och umgås med sin Nanny. Känns allt bra efter det så gör vi upp ett schema tillsammans.Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar
eller ring oss direkt på 010 – 178 79 00 .

Namn

E-post

Telefonnummer
Våra Lösningar


Schemalagd Nanny

från 179 kr/timme*

Familjens Nanny hämtar och/eller lämnar på förskolan eller skolan vid den tid ni själva bestämt. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag.

Sporadisk Nanny

från 189 kr/timme*

Självklart kan du även boka er Nanny med kort varsel om du inte kan VAB:a, måste arbeta utanför förskolans öppettider eller ska göra något under helgen.

Heltid/deltid Nanny

från 169 kr/timme*

Passar när ditt barn är för litet för förskolan eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan hela dagen. Er Nanny kommer bli en naturlig del av er vardag.

Trygghet och säkerhet


Språk och glädje


Skapande och kreativitet.* inklusive rutavdragPrivat Nanny till RUT-Nanny

Vi anställer gärna din privata favorit
Har din familj redan en barnvakt? Eller känner du någon privat som ni vill anlita, men vill göra det tryggt och lagligt via en barnvaktsförmedling? Inga problem. Vi anställer gärna familjens favorit. Det betyder att hon eller han får gå våra interna utbildningar samt är försäkrad och får lön via Nanny by Tellus. I övrigt är det ingen skillnad. Familjens nanny kommer även i fortsättningen att bara arbeta för er, men nu kan ni även göra RUT-avdrag.

Pedagogisk barnpassning

Nanny by Tellus kan även erbjuda pedagogisk barnpassning, som genomförs av nannies med minst ett års erfarenhet av arbete på förskola eller som förskollärarstudent. Vi läser sagor, arbetar med matematik, skapande, sång och ramsor. Speciellt anpassat för barn 1-5 år.

Granny by Tellus

Stödet för stöttande mor- och farföräldrar
Som far- och morförälder vill man såklart hjälpa till med barnpassningen. Både för sin egen skull och för att stötta sina barn som kämpar med att få ihop karriären med livet som småbarnsförälder. Men ibland räcker inte orken hela vägen. Du vet väl att du som far- och morförälder kan använda ditt RUT-utrymme för att ta hand om barnbarnen med lite extra stöd av en nanny.

Trygghet och säkerhet

Språk och glädje

Skapande och kreativitet.
En bra Nanny ska tycka om barn och film.

Anton 8 år

Min Nanny ska vara rolig och glad och tycka om glass och spela Monopol.

Sixten 6 år